Udený losos s korením a horčicou
Horčicový prášok ako korenina na rybe je síce veľmi jednoduché avšak chuťovo veľmi zaujímavé a za mňa získava 10 z 10. Veď len posúďte …… Odstráňte všetky zvyšné kosti, umyte […]
Horčicový prášok ako korenina na rybe je síce veľmi jednoduché avšak chuťovo veľmi zaujímavé a za mňa získava 10 z 10. Veď len posúďte …… Odstráňte všetky zvyšné kosti, umyte […]
„naše TRHy“, sú miestom, kam si prídete nakúpiť, stretnúť a spoznať nových ľudí, tráviť čas pri dobrom jedle, pití a v príjemnej spoločnosti. Trhy sa riadia spoločným kódexom, ktorý je
čo môžeme očakávať od pestrecového oleja, keď ho zaradíme do svojho jedálnička a aké sú možné rizika jeho konzumácie.
História maku a makového oleja Mak (Papaver somniferum) je známy ľudstvu už niekoľko tisíc rokov. Jeho hlavnou charakteristikou bolo pestovanie pre výrobu ópia. Aj v súčasnosti sa používa na výrobu
Súčasť tradičného myjavského sobotňajšieho trhu bude konať v čase od 7.30 do 12.00 h. Opäť po roku tak na Myjavu zavítajú farmári a predajcovia, ktorí pre vás napečú, vyrobia, dopestujú
Farmári a remeselníci so svojimi tradičnými a lokálnymi produktami. Nepremeškajte túto šancu a urobte si zásoby na Veľkú noc! vstup voľný
Pravidelný trh v Starej tržnici! Pod jednou strechou zoženiete čerstvé remeselné potraviny od lokálnych farmárov, výrobcov a malých rodinných manufaktúr. Sortiment ďalej dopĺňajú kvalitné zahraničné delikatesy, prírodná kozmetika, izbové a
Po roku je Čaro Vianoc pod hradom opäť tu! Aj tento rok si môžete obľúbené vianočné trhy užiť v plnej paráde. Vianočné remeselné trhy 2024 sa uskutočnia v Trenčíne na Mierovom