Jogurtové mafiny s ovocím
Suroviny na cesto: ½ šálky za studena lisovaného slnečnicového alebo repkového oleja ¾ šálky trstinového cukru 2 vajcia ¾ šálky hladkej múky ½ šálky hladkej celozrnnej múky 1 ČL ...
Čítaj viac→Celozrnné koláčiky
Tradičné koláčiky na zdravší spôsob, ktoré si urobíte v pohodlí domova. Koláčiky obsahujú vysoký podiel vlákniny a rôznych telu prospešných vitamínov. Vyskúšajte náš recept na zdravé pečivo, tentokrát s ...
Čítaj viac→Mrkvový krém s makovým olejom
Mrkvový krém je výborná krémová polievka vhodná do jesenného počasia. Mrkva je zelenina, ktorá obsahuje mnoho látok a vitamínov prospešných pre ľudské telo. V našom recepte je vylepšená o ...
Čítaj viac→Ako skladovať oleje?
Niečo o tom ako a čo vplýva pri domácom skladovaní na kvalitu za studena lisovaných olejov
Čítaj viac→Malý manuál o tukoch a olejoch ako potravinách.
Tuky sú všade okolo nás, aj preto si ich buď nevšímame alebo sa im bránime. Ani jedno z toho však nie je správne, preto by sme Vám dnes chceli priniesť ...
Čítaj viac→Chilli olej, a postup výroby ochutených olejov
Veľa ľudí veľa chutí aj preto Vám dnes prinášame recept ako si doma pripraviť ochutený olej aby bol práve taký ako Vy chcete a dodal Vaším jedlám nový šmrnc. Suroviny ...
Čítaj viac→Extrapanenský – vieme presne aký je to olej?
Často sa stretávame s otázkou: „A extrapanenský olej nemáte?“. Ak sa však neslušne protiotázkou spýtame: „A to je aký?!“ Nastane poväčšine ticho na zamyslenie. Následne je častá odpoveď: “No ...
Čítaj viac→Komerčná alebo BIO produkcia – v čom je rozdiel?
Istý čas sa pohrávame s myšlienkou zaradiť do našej produkcie aj líniu BIO produktov. Na začiatku, prečo ísť do novej línie výrobkov, sme mali presvedčenie, že BIO sú zdravšie potraviny. ...
Čítaj viac→Opekané horčicové zemiaky
Ak ste premýšľali nad tým, ako pripraviť prílohu, aby nebola len taká obyčajná, inšpirujte sa našim receptom .....
Čítaj viac→Domáca horčica s worchestrom
Nie len v čase letných grilovačiek Vaša návšteva ocení jedinečnú chuť Vašej horčice ktorú si prípravíte do 10 minút ....
Čítaj viac→